Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kanatlar zarfında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain payanda plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya vesile vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı ilkin olgunlaşmak üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus adetsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli vâsiliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. çoğunlukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da makul boyutlarda olmalıdır.

Cazibe elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına ilgilanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa çarpıcılık rahatışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın kapısı otel, emlak ve hastane kabilinden şişko dirim alanlarında kullanılan kapı Yangın Kapısı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline ilgilı olarak değişlemmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en şanlı yararı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir gidişat anında insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya dürüst açılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page